Vakgarage Schippers is géén Honda dealer

Vakgarage Schippers staat als merkenspecialist voor vrijwel alle Japanse merken garant voor dezelfde hoge kwaliteit van werk als de kwaliteit die merkdealer bedrijven leveren. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, diagnose of het inleren van trekhaken, Vakgarage Schippers maakt het snel en vakkundig voor u in orde. Het geheim? Doorlopend worden onze monteurs getraind door de absolute autoriteit op het gebied van automotive & technische opleidingen. Zo blijven wij up to date over de technische ontwikkelingen bij alle automerken.

Onze voorliefde voor Honda, en het feit dat er in Friesland geen Honda dealer meer is, zorgt ervoor dat wij veel collega Honda-liefhebbers ontmoeten en mogen servicen in onze werkplaats. Zij ervaren naast de juiste kwaliteitsbeleving nog een ander groot voordeel, namelijk een gunstige en eerlijke prijsstelling. De Europese Vakgarage Pechhulp service voor slechts € 25,00 per jaar is hier een mooi voorbeeld van.

Occasions

Voor de aanschaf van- of het advies over een gekwalificeerde, gebruikte Japanse auto bent u van harte welkom in onze fysieke showroom of onze online showroom. Naast een ruim aanbod van jonge occasions met ten minste 12 maanden garantie, kunnen wij u op Japanse occasions zelfs garantie geven tot de auto een leeftijd van 10 jaar heeft bereikt!

6 Zekerheden

Koopt u een Japanse occasion met het Vakgarant Premium Occasion label, dan bent u verzekerd van gegarandeerd rijplezier zonder verrassingen. In combinatie met een Vakgarage Autoverzekering biedt Vakgarant u de volgende zekerheden:

24 maanden technische garantie, tot 180.000 kilometer

De technische garantie heeft een duur van 24 maanden (2 jaar) na aflevering. Alle reparaties die onder de Vakgarant technische garantie vallen, worden volledig vergoed.

24 maanden 24 uurs Europese Pechhulp service

De Vakgarage Pechhulp heeft een duur van 24 maanden (2 jaar) na aflevering. Na aflevering is er geen kilometerbeperking van toepassing. De Pechhulp is van toepassing in geheel Europa.

Nieuwe APK

Bij aflevering is de Vakgarant Premium occasion voorzien van een nieuwe APK.

Geen periodieke onderhoudskosten de eerste 20.000 km of 12 maanden

Na aflevering heeft u gedurende de eerste 20.000 km of 12 maanden geen kosten voor regulier onderhoud. Regulier onderhoud betreft het voorgeschreven periodiek onderhoud. Bij auto’s uitgerust met een onderhoudsinformatiesysteem heeft dit systeem bij aflevering een reset ondergaan. Na ingebruikname van de auto dienen de meldingen van dit systeem, o.a. voor uit te voeren onderhoud, opgevolgd te worden.

Reconditionering

Bij aflevering heeft de Vakgarant Premium occasion een grondige reconditionering ondergaan. Dat betekent dat uw auto volledig gereinigd is van binnen en van buiten. Ook zijn alle externe lakdelen gepoetst.

14 dagen of 1.000 km omruilgarantie

Indien er zich binnen 14 dagen of 1.000 km toch iets mocht voordoen wat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto van gelijke waarde (vraag naar de voorwaarden).

Vakgarant Premium occasion bij Vakgarage Schippers

Alle voordelen op een rijtje:

  • 14 dagen of 1.000 km omruilgarantie
  • 24 maanden garantie
  • 12 maanden Vakgarage Pechhulp (Europa-dekking en woonplaatsservice)
  • Bekende onderhoudshistorie en kilometerstand
  • Dezelfde zekerheden en services als bij een officiële merkdealer
  • Complete garantiedekking
  • Heldere voorwaarden