Onze Werkplaats – WAAR PASSIE EN SERVICE SAMENKOMEN

Bij Vakgarage Schippers zijn we trots op onze moderne werkplaats, waar we de kwaliteit van uw auto ondersteunen met hoogwaardige technologie en vakmanschap. Onze werkplaats wordt beheerd door een team van drie professionele en ervaren monteurs, elk met kennis van alle automerken en een breed scala aan werkzaamheden.

Onze monteurs zijn gepassioneerd over wat ze doen en blijven op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in de auto-industrie. Of u nu komt voor routine onderhoud, reparatie of een storing, u kunt erop vertrouwen dat uw voertuig in goede handen is.

Wij investeren voortdurend in de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat we de beste service kunnen bieden. Van geavanceerde diagnose apparatuur tot de nieuwste gereedschappen, we hebben alles wat nodig is om de prestaties van uw voertuig te optimaliseren.

Bij Vakgarage Schippers zijn we klaar voor de toekomst van mobiliteit. Onze werkplaats is volledig voorbereid en uitgerust voor het onderhoud en reparatie van elektrische auto’s.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om u van dienst te zijn.